Det er én gløggblanding, og den kan brukes for å lage mange herlige gløggvarianter!
Eplegløgg
Musserende gløgg
Eple- og solbærsirupgløgg
Få opp stemningen med en kopp deilig gløgg! Gløggen er like god å bruke ved peiskosen som i solveggen.
Sånn lager du gløggen – 1 porson
Eplegløgg
Bland 40 gram (2 ss) pulver og ½ dl vann med 2 dl god eplejuice.
Varm til kokepunktet. La det trekke i 10 minutter før servering. Om du vil kan du sile gløggen før servering.
Musserende gløgg
Bland 40 gram (2 ss) pulver med ½ dl vann og 1 ¼ dl god eplejuice. Varm til kokepunktet. La det trekke i 10 minutter før servering. Om du vil kan du sile gløggen over i glasset. Hell så i ¾ dl musserende vin
Solbærsirupgløgg
Bland 40 gram (2 ss) pulver med ½ dl vann, 1 ¼ dl god eplejuice og ¾ dl solbærsirup. Varm til kokepunktet. La det trekke i 10 minutter før servering. Om du vil kan du sile gløggen over i glasset.
Boksen gir 1 ¼ liter ferdig gløgg
Ingredienser: farin, brunt sukker, appelsin (glukosesirup og sitronsyre), ingefær, nellik, vanilje, stjerneanis
200 gram
Vår måte å ta vare på kostnader og miljøet er å bruke esker om igjen. Så får du pakke fra oss er det nok mest sannsynlig gjenbruk! Velkommen til en hyggelig handel!
© 2024 Gavlen Fjellhandel – Powered by Quickbutik